analogue memories | 03

31. července 2017

Ranní čaj, bábovka od Antonína, hudba ve sluchátkách a procházení alb plných fotek. Vzpomínky, nostalgie. Další doušek horké tekutiny putující mým hrdlem. Spokojenost. 
Ranní melancholie. Za okny probouzející se slunce, v batohu nová kniha (nemám už jich, těch čekajících na přečtení, přece jen dost? nemám. knih není totiž dost nikdy.)
Odpoledne půjdu na zmrzlinu. Na zmrzlinu a dobrou kávu.
Svět je krásný.
Po většinu času.






10 komentářů

  1. To jsou tak krásné fotky! <3
    Užívej si léto a měj se krásně,
    El.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké fotky :) Měj se krásně :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Aničko! Tvůj blog sleduji už dlouho, ale dosud jsem ještě nenašla odvahu Ti něco napsat. Tvé články jsou vždy plné inspirace, především v době, když mi není zrovna nejlépe. Mrknu sem k Tobě a hned vidím, že bude líp a žádný trápení netrvá věčně! Takže za tohle Ti moc děkuji. Stejně jako Tvé fotky, jak tady, tak na instagramu - jedním slovem nádhera. Vždy radost pohledět. Občas si přijdu jako malej stalker, že Ti projíždím takhle profil. :D
    Každopádně, pár měsíců teď žiju v Praze a chtěla jsem se Tě pozeptat, jestli bys náhodou neměla nějaký tipy na místečka, který nejsou 24/7 narvaná k prasknutí, ale spíše takový klidný, prázdný, nebo třeba kam ráda chodíš za kulturou. Velmi by mě potěšilo, kdybys mi dala nějaké tipy, kam bych se takhle sama mohla jít podívat.
    Předem Ti moc děkuji za odpověď a ještě jednou - mnohokrát děkuji a zůstaň stále tak inspirativní a hlavně silná, jako jsi byla doteď!
    Přeji Ti krásný večer, věrná čtenářka a sledovatelka Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, moc děkuju za hezká slova <3
      tak krásných míst je v praze spousta. sama mám ráda letnou a s ní letenský sady a super kavárny. třeba taková kavárna pod lipami nebo ye's jsou jednoduše skvosty. dál miluju vršovice, kde je skvělý antonínovo pekařství nebo třeba čechovo náměstí s krásným kostelem. ve vršovicích je taky grébovka, tam je to taky skvělý. vinohrady, konkrétně londýnská ulice, to je moje srdcovka. opět - na vinohradech najdeš spousty skvělých podniků, kavárnou momoichi počínaje, veganskými bistry konče. holešovice a galerie dox, divoká šárka, kunratický les, vítkov (večer je to tam nejlepší), kyvadlo na letné (taky hlavně v podvečer), ulice starého města, židovské muzeum, veletržní palác, kinského zahrady, jiřího z poděbrad, žižkovská věž. mohla bych klidně ještě pokračovat, ale to bychom tu byly opravdu dlouho :D snad ti alespoň nějaké mé tipy budou k něčemu a objevíš tak další skvělá místa!
      měj se krásně <3

      Vymazat
  4. Krásné fotky, krásný článek. Jako vždycky. <3

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, ty fotky mají větší kouzlo než všechny ty blbosti, co dnes člověk vidí na sociálních sítích. Svět je krásný. Po většinu času ♥, to jsi napsala krásně.

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju atmosféru a pocit z tvého blogu. Miluju Tvé fotky - mohu se zeptat, jak na tento styl/kvalitu fotek alá oldstyle? Přijdou mi mnohem hezčí a opravdovější než ty "HD".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji, fotky jsou focené na analog, proto ten "efekt" <3

      Vymazat

© anna. Design by FCD