sobota v botanický

1. dubna 2017


krásno krás, první duben, který snad ani nemohl být hezčí. po dlouhé době jsem zas cítila onen tak potřebný příval pozitivní energie a dobré nálady. když jsem jen v silonkách chodila po trávě a nasávala vůni rozkvetlých magnólií. když jsem si ve stínu pod stromem četla nebo když jsem se, tentokrát už ne bosky, procházela zákoutími botanické a poslouchala stromy, které jako by si samy pro sebe zpívaly a měli jednoduše radost z toho, jak krásně dnes na tom světě je.



jinak tyhle skvělý retro hodinky Nava jsem si naprosto zamilovala!
(2355.cz)


8 komentářů

  1. Miluju tvoje fotky! A hodinky jsou boží! :) Užívej jaro!
    El.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš fakt super vlasy, akorát se chci zeptat, jestli je máš přirozeně takhle vlnité? Chtěla bych si je taky tak ostříhat, ale já je mám skoro rovný a kdybych si ještě nechala trvalou, tak si myslím, ze to nebude tak pěkný. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji <3 vlasy vlnité mám, ale sem tam je nosím i rovné a musím říct, že jsou skvělé i tak. od doby, co jsem se ostříhala na mikádo, bych vlasy nechtěla jinak. je to praktický a navíc to i skvěle vypadá (a ten pocit, že se ti vlasy ani nedotýkají ramen, je prostě parádní!)

      Vymazat
  3. Tobě to tak moc sluší v těch černých šatech! :) Jinak moc pěkné fotky a hlavně ty barvy! Fotíš přes nějaký filtr nebo to ladíš takhle v počítači? Moc se mi to líbí. :)


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat

© anna. Design by FCD