jak jsme se vydali k jezeru

1. listopadu 2015


Každý z nás má někdy chvíle, kdy chce od všeho utéct. Ztratit se, zapomenout na malou (či delší) chvíli na to, co se děje kolem. 

Ideální jsou pro takové chvíle útěky s Milým. S někým, komu nevadí vás jen držet za ruku a mlčet. Protože i to někdy každý z nás potřebuje. Prostě spolu jen být. I já takový výlet potřebovala. Všechno kolem mě se najednou začalo sypat a já se potřebovala dát trochu dohromady.
A tak mobil schovávám někam na dno batohu, kolem krku si uvazuji teplou šálu, mezitím, co připravuji svačinu na celý den, mi vaří voda na kávu. Bez kávy není výletu. V autě už si pouštíme jeden z našich oblíbených společných playlistů a vydáváme se vstříc našemu malému dobrodružství!


Na výlet jsme si vybrali takovou mojí srdcovku. Černé jezero a jeho okolí je místem, kam utíkám strašně ráda. Miluju vůni lesa, jehličí, křupající pod nohami. A když k tomu všemu ještě přidáte barvy podzimu a sluneční paprsky, prosvítající skrz větve stromů, je to přímo pohádkové.

8 komentářů

  1. Nádhera, tyhle útěky jsou to nejlepší jak se odreagovat, jak píšeš-prostě se ztratit...

    OdpovědětVymazat
  2. Útěky do přírody jsou tím nejlepším lékem na všechno 💛 Krásné fotografie i článek, moc vám to spolu přeji!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek i fotky. Snad co nejdříve takový útěk taky podniknu.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné fotky.:) Nějakou dobu tě sleduju na ig a když jsem teď objevila tvůj blog a zjistila,že ještě k tomu krásně píšeš..jsem nadšená!:D:)
    P.S. Útěky do přírody jsou jednou z nejlepších forem odregování se,na tom se určitě všichni shodnem.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Útěky do přírody to je moje. Kdykoliv se něco děje beru les útokem( ale potichu a polehoučku,abych nikoho nevyplašila :-D ). Dokonce jsem se při procházkách začala učit do školy,jde to tak samo. Ale raději školu do lesa tahat nebudu.
    Chtěla bych se zeptat na jaký foťák fotíš tak úžasné fotkya,Aničko? :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Konečně nacházím blog, který mě dokáže přenést z bolavého mozku o 30-40cm níže :) děkuji

    OdpovědětVymazat
  7. Ty máš vždycky tak krásný fotky!! :O :) čím fotis?

    OdpovědětVymazat

© anna. Design by FCD